Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Google+
Twitter
Tweets by renaultbonto
Flickr
Alkatrész rendelés e-mailben: renaultalkatresz@gmail.com

renault twingo8Majdnem kabriolet élményt nyújtó panoráma tető. Tetőmatrica egyedire fényezett tükrök és oldal spoilerek, választható felnik teszik igazán egyedivé a te autó. Nagyon csajos vagy lakossági bevásárló autó.

 

 

 

 

Bővebben: Renault Twingo panoráma tető

laguna berline3Igen egyedi lett az új Laguna stílusa; morcos elejével és a magasra helyezett hátsó csíklámpákkal. Az új Laguna nem simul bele a szürkülő középkategóriába. Masszívnak és alaposan kidolgozottnak hat. Az autó 4,69 méter hosszú és 1,81 méter széles, arányai igazán szépek.

 

 

 

 

Bővebben: Renault Laguna Berline stílus

renault twingo5A Twingo láthatjuk először milyen is a Renault új arculata: már majdnem teljesen függőleges, csillogó fekete mezőben elhelyezett Renault-embléma.  A Twingo egyedibb mint valaha az orr-rész markánsabb, a hűtőmaszkban két kerek lámpa fokozza tovább emocionális vidám és dinamikus egyéniség kifejezésére. Az egyedi kialakítású fényszórók teszik még szerethetőbbé új kisautónkat.

 

 

 

Bővebben: Renault Twingo új arculat egyedi tekintett

Durván két éve folyik az Alpine fejlesztése a Caterham segítségével, de állítólag megtorpant a munka, miután a Renault megmutatta az egyik prototípust néhány potenciális vevőnek.Az autógyárak gyakran szondázzák a közönséget zártkörű rendezvényeken, ahol évek múlva bemutatkozó autók prototípusairól mondhatnak véleményt a résztvevők, persze miután aláírták a megfelelő titoktartási nyilatkozatot. A cél az, hogy a nyilvánosság elé csak olyan autó kerülhessen, amelyről sejthető, hogy tetszik majd a megcélzott vevőkör nagyobb részének. A Renault az első Alpine modellel is így járt el, és a prototípus állítólag nem aratott sikert. A franciák természetesen úgy határoztak, hogy megállítják a fejlesztést, és áttervezik a sportkocsi formáját. Így viszont a Caterhamnél sem folytatódhatott a munka, hisz az új formatervvel változhatnak olyan alkatrészek is, amelyeket a britek saját változatában is használnának, és mivel a fejlesztéshez a pénzt nagyrészt a Renault adja, a britek kénytelenek alkalmazkodni.

Bővebben: Késik a Renault sportkocsija

Újdelhiben rántotta le a leplet vadonatúj tanulmányautójáról a Renault. India hatalmas piac, de ki gondolta volna, hogy nem csak az egyszerű, megfizethető autóknak, hanem az ilyen, ötletekben tobzódó életmódjárgányoknak is van ott keresni valójuk? A Kwidhez hasonló járművel ritkán találkozhatunk, a praktikus megfontolásokat félretolva ugyanis üdítően öncélú: extrém rövid túlnyúlásaival, méretes kerekeivel, erősen megemelt hasával és mindössze két oldalajtajával inkább tűnik rajzfilmbe illő játékautónak, tengerparti lótifutinak, mint városi közlekedési eszköznek. 

A szürke-sárga színben pompázó autócska első kerekeit modern hajtáslánc hajtja: az 1,2 literes turbómotorhoz dupla kuplungos váltó csatlakozik. A tervezők ugyanakkor úgy alakították ki a szerkezetet, hogy jusson bőven hely az akkumulátoroknak: a Renault Z.E. villanyautó-stratégiájába jól illene egy ilyen vidám apróság az elegánsan fiatalos Zoe és a minimalista Twizy mellé.
 

Új Renault alkatrészek

Bontott Renault alkatrészek

Felújított alkatrészek