Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Google+
Twitter
Tweets by renaultbonto
Flickr
Alkatrész rendelés e-mailben: renaultalkatresz@gmail.com

Bontott Renault alkatrészek

Az emberek többsége, amikor gépjárművásárlás mellett dönt, mérlegeli a márka kiválasztásánál azt is, hogy milyen könnyen pótolhatóak az adott márka alkatrészei. Azok, akik a francia csodamárka mellett döntenek, biztosak lehetnek benne, hogy Renault alkatrészt könnyedén találhatnak. Ha mindezt pedig kedvező áron szeretnék elérni, érdemes a bontott, használt alkatrészek között keresgélni!

Bővebben: Bontott Renault alkatrészek

Elromlott a Renault ablakemelője?

Renault alkatrész

Közeledik a nyár, napközben egyre elviselhetetlenebb lesz a gépjárműben a meleg levegő, és a klímára sokan érzékenyek, ezért a maximális komfortérzethez mindenképpen szükséges, hogy igény szerint le tudjuk húzni az ablakokat.

Fontos, hogy meg tudjuk állapítani, hogy pontosan mi lehet az ablakemelő problémája. Legtöbbször a kapcsolók lesznek kontakt hibásak, ezeket javítani nem érdemes, ilyen esetekben alkatrész csere javasolt. A másik gyakori ok, hogy az ajtóátvezető romlott el, a sok nyitás-zárástól megkeményedhet a kábel és eltörhet.
Ne aggódjon! Renault alkatrészeink között Ön is megtalálhatja a megfelelő elemet! Akár új, akár használt, vagy felújított elemet szeretne vásárolni, széles kínálatunkban minden igényt kielégítő termékeket talál!

Nézzen körül kínálatunkban, és bátran forduljon hozzánk árajánlatért! Keresse fel Ön is Renault alkatrész kereskedésünket, cserélje le meghibásodott ablakemelőjét és élvezze újra a maximális kényelmet kedvenc autójában!

Egy kis Renault történelem

Renault

A Renault napjaink egyik legnépszerűbb, nagy múltra visszatekintő autómárkája, így ennek kapcsán összeírtunk néhány érdekességet róla:

  • A céget 1898-ban Louis Renault alapította két testvérével, Fernand-al és Marcel-el, Société Renault Frères néven.
  • Az első Renault modell1898-ban került piacra, és már a kezdetektől részt vettek vele különféle versenyeken.
  • 1903-ban Marcel életét vesztette egy futamban, ami után Louis nem ült többé a volán mögé.
  • A Renault hamar nagy népszerűséget szerzett, amelyhez hozzájárultak a versenyeken elért kiváló helyezések is.
  • A cég 1900-ban összesen 179 autót gyártott, melyeket De Dion motorral láttak el.
  • A következő nagy dobás az 1946-tól sorozatban gyártott 4 CV személyautó volt, amely a „kis krémszelet” becenévre hallgatott.
  • Louis Renault 1944-ben halt meg. A hátrahagyott cégbirodalom ekkorra már megállíthatatlan terjeszkedésnek indult, és a kezdetektől előnyben részesített minőségi tervezésnek köszönhetően a Renault napjaink egyik legnépszerűbb autómárkájává vált.

További érdekességeket olvasna? Alkatrészt vásárolna? Böngésszen weboldalunkon!

Stílus és elegancia: Renault Megane Grandtour

ARenault Megane Grandtourz új Renault Megane Grandtour megjelenésében egyszerre ötvözi az eleganciát, a sportos külsőt, a dinamikát, a tágasságot és a kényelmet.

A Renault Megane Grandtour-ban új TCe 130-as motor van, EDC váltóval. A motorhoz tartozik egy ovetorque funkció is, amivel a 2-es és a 3-as sebességfokozatokban plusz 20 Nm nyomatékot lehet elérni közel húsz másodpercig. 

Az új Renault Megane felszereltség listájához tartozik: R-Link fedélzeti multimédiás rendszer, Bose audiorendszer, Automata Renault Kártya – amivel automatikussá válik a motor indítása és az ajtók nyitása, zárása. Amint eltávolodik az autó tulajdonosa a járműtől, úgy az ajtók bezáródnak.    

A Renault R-Link az új Megane igazi újítása. Az első ülésen ülők könnyedén elérhetik az érintőképernyőt. A kormány alatti távirányító és a hangfelismerő-rendszer pedig teljesen biztonságossá, egyszerűvé teszi az R-Link használatát. A navigációs felület könnyen felismerhető ikonjairól nem is beszélve.

Az új Megane-ban a biztonság legalább olyan fontos, mint a szórakozás, vagy a kényelem. Beépített Visio System rendszerével elősegíti a nagyobb közúti biztonságot. A rendszer sávelhagyásra figyelmeztető automatikát és automata fényszóróvezérlést foglal magába.  

Ha a sportos megjelenést az eleganciával szeretné ötvözni, akkor a Renault Megane Grandtour-t Önnek találták ki! Új, bontott és felújított Renault alkatrészekkel kapcsolatban bátran kérje munkatársaink segítségét!

A Renault Clio IV

Renault alkatrészek

A francia márka elkötelezett hívei hosszú várakozás után kapták meg a népszerű modell, a Renault Clio legújabb, sorrendben negyedik darabját, és nem is kellett csalódniuk. Elődeihez képest külsőre egy könnyebb, formásabb kiszögellésektől mentes, de a már jól ismert belsővel és néhány újítással felturbózott autót kaptak.

A négyes modell az eredeti elsőhöz képest 35 cm-rel hosszabb, ennek köszönhetően az autó hátsó utasterében kényelmesen telik egy hosszabb utazás is. A kilométerekben mért akadályt nem csupán a kényelem, de a teljesítmény tekintetében is jól veszi a Renault Clio IV, hiszen motorja könnyen reagál, jól teljesít, mindeközben keveset fogyaszt és a CO2 kibocsátása is alacsony.

Az autó belső tere puha tapintású, minőségi és stílusos anyagokkal bélelt, nincsenek éles szélek vagy zavaró hajlatok, melyek rontanák az utazási és vezetési élményt. A Renault Clio IV multimédiás rendszere az átlátható menüvel, az érintőképernyővel, Bluetooth, USB és Jack csatlakozóval a maximális kényelmet biztosítja minden sofőrnek.

A francia kisautó végre felnőtt és készen áll az utazásra! Renault alkatrészekért nézzen körül weboldalunkon, valamint bátran keresse munkatársainkat!

Alkatrészek a régebbi típusokhoz is!

bontott alkatrészek Sokan sajnos még mindig ódzkodnak a bontott alkatrészek használatától, pedig ezeknek számos olyan előnyük van, amely valóban vonzó ajánlattá teheti őket. Ha a Renault márka régebbi modelljeihez keres megfelelő darabokat, akkor érdemes megtekinteni a kínálatunkat!

A Renault-ban az a jó, hogy tartós és strapabíró autókat hoz létre, ami igaz az alkatrészek tekintetében is. Azonban a hosszas használat során természetes, hogy ezek megkopnak, esetleg meghibásodnak, ilyenkor pedig alkatrészcserére kerül a sor. A bontott alkatrészek nagy szolgálatot tehetnek olyankor, ha régi típusú autóról beszélünk, mivel ehhez nem biztos, hogy megfelelő alkatrészeket tudunk vásárolni újonnan.

Ha Önnek is fontos, hogy eredeti alkatrészeket használjon az autója javításánál, és nem pedig utángyártott darabokat vagy nem teljesen passzoló kényszermegoldásokat, akkor érdemes elgondolkodnia a bontott alkatrészek vásárlásán! Amennyiben kiváló állapotú darabokat keres, akkor ránk van szüksége! Tekintse meg termékeinket Ön is bizalommal!

laguna berline5Nemcsak a formatervet tekintve tapasztalható nagy előrelépés, hanem a belső teret illetően is. Az összes kezelőszerv elérhetőségét újragondolták és egyszerűbbé tették, különösen az új műszerfalon. Van "felhasználói kedvencek menü", ami 7 funkció beállítását teszi lehetővé. Újdonság továbbá a középkonzolon található elektromos parkolófék (amely a Dynamique változattól szériafelszereltség, alapszinten pedig mechanikus), illetve a sebességszabályozó és -korlátozó berendezés kapcsolója (a Dynamique változattól alapfelszereltség), amely a DVD alapú Carminat Navigációs és Kommunikációs Rendszer (opcióként kapható) joystick kezelőszervei mellett található.

Bővebben: Renault Laguna komfort

renault twingo12Jó döntés volt Clio alvázára építeni az új Twingot úttartása és vezetési kényelme minden kételkedőt meggyőz akárcsak a hatótávolsága ami takarékos vezetéssel akár 750 km is lehet!Minden a kategóriájában sőt a felet is elvárható biztonsági felszereléssel elláttuk. Az elektromos külső tükrök fűthetőek, ködlámpa, biztonsági öv becsatolására figyelmeztetőt hang jelzés a tempómat pedig a sebességhatárok betartásában segít!

Kézi- vagy automata klíma, cd/mp3 kompatibilis rádió USB- és Jack- aljzat, vagy akár a Bluetooth kapcsolat hogy élmény legyen vele autózni városban vagy autópályán.

Bővebben: Renault Twingo kényelem

renault megan berline5A belső hozza a kategória kötelező szintjét. A kormány tapintása kellemes, a műszerfal félkemény rájabőre szint úgy. A vidám hangulatot az utasülés előtti fémhatású, csíkozott díszléc hozza. A kulcsot helyettesítő kártyát bedugva, a Start/Stop gomb megnyomása után a számítógép indítja be a motort A kormány szervó változó keménységű, maximálisan passzol az autó karakteréhez. A műszerpanel két részre oszlik. A hagyományt az analóg fordulatszámmérő, a friss designt a fehér háttérvíllágítású sebességmérő-infópanel hozza.

Bővebben: Renault Mégan Berline belső

Renault Clio IV_4Az új Clio IV belső tere is frissességet hoz. Modern, stílusos és újító szellemű. Középen egy „mindenes" érintőképernyő, a sofőr előtt dizájnos műszerpultba ágyazott digitális sebességmérő, króm és zongoralakk betétek körös-körül, valamint kényelmes, nagyméretű ülések. Az új Clióval személyre szabási lehetőségek tárháza is megnyílt. A tulajdonosok ízlésüknek megfelelően alakíttathatják ki autójukat; többféle tükörborítás, hűtőrács, kerékszett és tetőgrafika választható, a belső tér pedig magára öltheti akár a karosszéria színét is.Újdonság a feláras Renault R-Link rendszer, amelyen keresztül közvetlen kapcsolatot létesíthet autójával a tulajdonos.

Bővebben: Az új Clio IV belső tere

Renault Clio III_10Kategóriavezető térkínálat és kényelem
Teljes külső hosszához képest (3,99 m) mind a három-, mind az ötajtós kivitelében az új Clio kimagasló térkínálattal rendelkezik. A szegmens új éllovasa az utazási kényelmet, illetve a tágasság érzetét is a kategóriától szokatlanul magas szintre emelte, köszönhetően világos hangulatú utasfülkéjének. A kiváló vezetési pozíció és a gondosan elhelyezett kezelőszervek ugyancsak hozzájárulnak a vezető elégedettségéhez. A rendelkezésre álló gazdag kényelmi és biztonsági felszerelések listája a kategóriában újdonságnak számító elemeket is tartalmaz, például a kulcs nélküli (kártyás) nyitási és indítási rendszert.

Új Renault alkatrészek

Bontott Renault alkatrészek

Felújított alkatrészek