Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Google+
Twitter
Tweets by renaultbonto
Flickr
Alkatrész rendelés e-mailben: renaultalkatresz@gmail.com
Ügyfélszolgálat: +36-1-253-8366

Partnereink - Renault alkatrészek webáruház

 

Weboldalunkon itt gyűjtjük össze azokat a honlapokat, amelyekkel szakmai és gazdasági partneri viszonyt alakítottunk ki. Ezeket a vállalkozásokat, társadalmi szervezeteket, ajánljuk látogatóink, ügyfeleink figyelmébe.

 

Budavári Zoltán rally versenyző támogatása - Szilveszter Rally 2021


Szilveszter Rally 2021

 

Társadalmi szervezetek


ABAKE

Az Autóbontók és Bontott Alkatrész Kereskedők Érdekvédelmi Egyesülete - ABAKE, az autóbontó, valamint alkatrészt értékesítő vállalkozásokat tömörítő érdekvédelmi szervezet, mely azért jött létre, hogy az autóbontó vállalkozások mellett a használt alkatrész kereskedők érdekeinek védelmét is felvállalja.

 

Cégek és vállalkozások


 Személyautó, mikrobusz, teherautó és hűtős teherautó bérlés Budapest

A City Rent A Car Autókölcsönző Kft kínálatában a hűtős teherautó kölcsönzés mellett, egyaránt megtalálhatja a személyautókat, teherautókat és a mikrobusz bérlést is. Közel száz darab bérelhető autó közül válogathat, ami kb. 40 márka és típus kínálatát jelenti. Helyszíni autó átadás átvételre lehetőség van Budapesten és környékén is, az Ön által megadott címen. Minden autómárkánk, típusunk személyesen is megtekinthetőek törökbálinti központi telephelyünkön az Ügyfélszolgálatunk segítségével.

 

Jap-ker Kft. Autóbontó, alkatrész kereskedés, autószerviz, autó vétel bontási igazolással.

Mindenre kiterjedő, teljes körű szakmai és kereskedelmi információkkal várjuk személyes, vagy telefonos érdeklődését, megrendelését a Renault alkatrészek webáruház Ügyfélszolgálatán.

Renault alkatrészek webáruház - Garo Super Kft – 06 1 253 8366

Legújabb termékek

Új Renault alkatrészek

Bontott Renault alkatrészek

Felújított Renault alkatrészek